Konečne aktualizácia a stojí za to :))

06.10.2011 22:25

Po dlhšej dobe máme opäť nové správy. V júli sme sa zúčastnili CACIB výstavy vo Veľkej ide. V triede mladých sme získali V1, CAJC :)) Posudzoval pán Stanovský, ktorý sa prezentoval príkladným správaním ku psom, najprv sa so psom "zoznámil" a ten potom spolupracoval omnoho lepšie napr. pri ukázaní zubov, než v prípadoch, keď sa ide priamo na vec:-)

Tento víkend sme sa  zúčastnili na CACIB výstave v maďarskom Komárome, kde Gina v triede strednej získala ocenenie V1, CAC :)) Vyžličky posudzoval najznámejší z maďarských rozhodcov, odborník na vyžle Szabo Sándor. Celkovo sa zúčastnilo 23 maďarských krátkosrstých stavačov. Všetky boli naozaj krásne, príkladne rovné chrbty, pekné výrazy tváre a celkový vzhľad robili naozaj dojem. Bohužiaľ u nás sú podobné črty veľmi ojedenelé. Je vidieť, že je to ich národné plemeno a potrpia si na ňom.

Najlepšia správa tohto týždňa prišla po návšteve veterinára. Gina absolvovola vyšetrenie na DBK a výsledok bol fantastický. Oba kĺbiky má zdravé a DBK je teda 0/0. Huráááá :)))))